Prodejna ryb

Ryby přechováváme ve vlastních sádkách, kde se nejprve vyčistí a vylehčí. Teprve poté je denně podle aktuální potřeby převážíme do prodejny ryb. Všechny druhy ryb vám na vaše přání ihned zpracujeme - zabijeme, vykucháme, zbavíme šupin či stáhneme, naporcujeme nebo vyfiletujeme. Příprava např. kapra trvá přibližně pět minut.

Provozní doba

Den
Čas
Svátky
zavřeno
pondělí
zavřeno
úterý
9:00 – 17:00
středa
9:00 – 17:00
čtvrtek
9:00 – 17:00
pátek
9:00 – 17:00
sobota
9:00 – 12:00
neděle
zavřeno

Upozorňujeme zákazníky, že poslední kuchání je nejpozději 15minut před zavírací dobou.

Ceník živých ryb

Ryba
Množství
Cena s DPH
Tolstolobik
1kg
vyprodáno
Kapr
1kg
Vyprodáno
Amur
1kg
Vyprodáno
Pstruh
1kg
163 Kč
Pstruh Lososový
1kg
229 Kč
Sumeček Africký
1kg
175 Kč
Jeseter
1kg
vyprodáno
Candát
1kg
vyprodáno
Sumec velký
1kg
vyprodáno
Siven Americký
1kg
vyprobáno
Štika
1kg
vyprodáno
Lín
1kg
vyprodáno

Ceník kuchání ryb

Zpracování
Ks
kuchání pstruha / lína
11 Kč
kuchání
40 Kč
kuchání + stáhnutí
115 Kč
kuchání + škrábání
115 Kč
porcování/filetovaní
55 Kč

Ceník jezírkových a násadových ryb

Ryba
Ks
Cena s DPH
Karas červený/zlatý
1ks
45 kč
Jesen zlatý 10-14cm
1ks
vyprodáno
Koi Kapr Závojnatý 10cm
1ks
vyprodáno
Koi Kapr 12 -15cm
1ks
125 Kč
Karas červený/zlatý
1ks
65 kč
Jeseter 12-16 cm
1ks
110 Kč
Jeseter Ruský 16-24 cm
1ks
Vyprodáno
Jeseter malý Albín 22-25 cm
1ks
Vyprodáno
Jeseter hvězdnatý 16-22 cm
1ks
vyprodáno
Lín obecný 2letá násada 17-22cm
1ks
Vyprodáno
Závojnatka 3-5cm
1ks
Vyprodáno
Lín zlatý +- 15-18cm
1ks
120 kč
Amur obecný 7-8cm
1ks
vyptodáno
Amur Zlatý 8-10cm
1ks
98 Kč
Tolstolobik 10-15cm
1ks
Vyprodáno
Vodní Rostliny mix
1ks
125 Kč
Leknín
1ks
Vyprodáno
Granule pro pstruhy a jesetery
1kg
82 Kč
Granule pro Koi kapry
1kg
130Kč

PLATBA POUZE V HOTOVOSTI

Otevírací doba

RESTAURACE
úterý až čtvrtek od 11:00 do 20:00 HOD
pátek až sobota od 11:00 do 21:00 HOD
neděle od 11:00 do 20:00 HOD

OBŘÍ AKVÁRIA
úterý až neděle od 10:00 do 18:00 HOD

PRODEJNA RYB
úterý až pátek od 9:00 do 17:00 HOD
v sobotu od 9:00 do 12:00 HOD